alla kroppsformer är lika snygga

Nu har jag seriöst tröttnat och är så sjukt irriterad. Överallt på twitter, tumblr osv skrivs det om att man ska vara kurvig. Fine om man skriver på ett sätt för att förklara att kurviga tjejer är fina. Men när de skriver "Kurviga tjejer är snyggare än smala tjejer", "Bevis på att kurviga tjejer är snyggast" och trycker ner en kroppsform och hyllar en annan. ALLA är fina oavsett vilken kropp man har. För man ska fan inte sitta och tycka ner dom som är smala bara för att de som har kurvor ska känna sig bättre? Så trött på hur det är helt okej för någon att säga att man är för smal och bör äta mer, men man kan däremot inte säga till en överviktig att den kanske bör dra ner på maten, när det egentligen handlar om exakt samma sak.
Jag var tex väldigt smal när jag var yngre och kunde inte gå upp hur mycket jag än åt. Fick frågor om varför jag var så smal och jag mådde ärligt talat dåligt över det. Nu säger jag inte att jag blev mobbad men det är bara så samhället är uppbyggt. Det är okej att kommentera hur smal någon är för att det är "positivt" att vara smal. Jag äter fortfarande oerhört mycket och  pågrund av att jag har snabb matsmältning har jag fortfarande svårt att gå upp i vikt och väldigt lätt för att gå ner alldeles för mycket. Jag ska då inte behöva må dåligt över min kropp då det inte är något jag direkt kan kontrollera. Man födds med en viss kropp och ska kunna få vara stolt över den. 
Alla borde få vara stolta och känna sig snygga i sin egen kropp och inte behöva ändra sig. Kurviga tjejer ska inte behöva bli smala för att känna sig stolta, smala tjejer ska inte behöva kämpa för att gå upp i vikt för bli accepterade. För jag är fan så stolt över min kropp men det finns andra som är minst lika snygga. Jag trivs i hur jag ser ut och skulle inte för en sekund tänka mig att ändra på hur jag ser ut pågrund av en annan människas åsikt. Det finns alla olika kroppsformer och alla är EXAKT lika fina. Sträva inte efter att få den där "perfekta" kroppen utan var istället stolt över det du har. För jag lovar att varenda en av er har en riktigt snygg kropp.
 
bild från weheartit
 
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!