Vitsippor

Älskar verkligen våren när solen börja komma då ljuset i bilderna blir så fint. 
Ser ju otroligt varmt och härligt ut på bilderna när det i verkligheten kändes som att det var Februari. Håller verkligen tummarna nu på att det blir varmare tills nästa vecka då jag ska på bal. Man kan ju även hoppats på att det inte är svinkallt på valborg som det brukar vara. Oavsett väder så ser jag fram emot den här  helgen, som kommer innehålla allt ifrån festligheter till bal fotografering på söndag.

Long time no seen

Insåg att det var alldelles för länge sen jag plockade upp kameran för att fota.
 
Att fotografera är verkligen det som jag mår bäst utav och något av det roligaste jag vet. Ändå har jag inte fotat på hur länge som helst, eller bloggat för den delen. Är nog för att jag har hundratusen saker som ska göras i skolan samtidigt som jag gått och stressat över vilken högskola jag vill gå på. Men igår när jag hade lämnat in min ansökan släppte allt och jag insåg att jag behövde fota NU, vilket resulterade i bilderna över. 
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!