Lovely fall

Har haft en jätte mysig dag idag med mamma och pappa.
 
Jag övningskörde till krylbo där vi åt lunch och kollade lite på en affär som heter Franzens då jag hade ett presentkort där. Har varit lite halv förskyld hela dagen men nu mot kvällen har det bara blivit värre. Har lite smått feber med hosta, så resten av kvällen kommer spenderas i sängen med film. Hoppas ni har haft en bra lördag♥

Morning light

En bild fotad från bilen tidigt på morgonen förra Fredagen.
 
Redan Tisdag idag och det är så långt kvar till helgen. Förra helgen hände en grej som jag blev super glad över som ni kanske får veta om sen!! Spenderade i alla fall helgen med pojkvännen och hade middag med mina vänner. Denna vecka är det bara plugg som gäller, håll tummarna för att jag överlever!

My london weekend

Jag och min pojkvän åkte förr förra helgen till London för att fira våran ett årsdag.
 
Vi flög till London tidigt på Fredagen och när vi kom dit tog vi oss till hotellet för att lämna väskorna. Sedan gick vi runt lite och åkte även till en park för att döda lite tid tills vi kunde checka in på hotellet. 
När vi hade checkat in åkte vi och kollade på Big Ben och London eye. Sedan hittade vi på en jätte mysig resturang som hette Busaba Eatthai. Resturangen hade lite nerdimmat ljus, rökelse och super trevlig personal. Vilket nästan alla är i London vilket är så himla härligt. Efter vi ätit gick vi runt och hamnade bland annat i M&M godis affär på 3 våningar, helt sjukt hur mycket godis det var haha. Kollade även på ett gäng jätte duktiga killar som dansade ute på gatan. Efter att vi gått runt ett tag till tog vi tunnelbanan hem till hotellet. 
Lördagen bestod sedan mest utav shopping.
 
Jag shoppade på Primark, Victorias secret och smink från Debenhams. Många affärer var väldigt stora med flera våningar och med mycket folk vilket gjorde att man inte orkade kolla på saker ens, vilket var lite tråkigt. Efter en lång dag hamnade vi i allafall på hotellet och gick bara ut en gång för att köpa lite sushi som kvällsmat. Sedan gick vi till sängs tidigt då vi skulle upp tidigt på Söndagen för att hinna med flyget hem. Vill bara tacka London och min pojkvän för en jätte fin resa.♥
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!