Autumn leaves

Nu har halva höstlovet gått och det går verkligen alldeles för fort.
 
Hittills har jag i alla fall hunnit tagit en liten roadtrip till Borlänge. Jag och mina tjejkompisar shoppade på kupolen och åt jätte god sushi. Hittade en ursnygg klänning från bikbok och en läppenna från Isadora, jätte nöjd! Annars så har jag även klippt mig idag, tog bara en cm och klippte lite kortare vid sidorna. Imorgon och på Fredag blir det lite festligheter, blir en bra halloween tror jag!

By your side

Äntligen har jag landat här igen, skolan tar upp alldelles för mycket av mitt liv ibland känner jag.
 
Men vet ni vad som hänt sen jag skrev sist? Jag har fått körkort!! Överlycklig över det och har nog inte riktigt fattat det än. Annars har jag väl även fotat en hel del, hösten är verkligen den finaste årstiden att fota i. Nu i helgen har jag i alla fall varit med pojkvännen, kollat på paranomal activity på bio med Emelie och gått på en fin höstpromenad. Finns verkligen inget bättre att göra när det är fint väder och massa fina löv. 

Bästa årstiden

 
Nu är det äntligen oktober vilket betyder att det officiellt är höst.
 
Vilket jag gillar för hösten är verkligen den mysigaste årstiden och att man kan ta så fina bilder. Igår var jag och firade en av mina vänner som fyllt 18 och lite utgång på det, hade hur kul som helst. Vaknade rätt sent idag och har bara pluggat lite och fotat med pojkvännen. Lite senare ska vi ut och äta och sen får vi se vad som händer. Kram på er så länge i alla fall!♥
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!