Bright and sunny

Jätte glad idag och det gjorde det bara bättre att jag slutade vid 12. Blev att äta lunch lite snabbt och hinna med tåget, fick en bra tågkompis också så det var kul. Gick sedan ner till stan för att fixa en sak och sedan kollade jag även in på H&M en snabbis. Hittade ett gulligt linne som ni ser på bilderna över. Endast 30 kr, vilket var himla bra då jag verkligen behövde en vit blus.
 
Efter det gick jag till mitt sommarjobb för att skriva på anställningsavtal. Så otroligt glad att jag fick det även om jag kommer jobba i 6 veckor så är det verkligen värt det! Nu ska jag fixa det sista plugget jag har kvar och sedan träna lite.
 

Happiest 5k

Sprang the color run i Lördags vid Tantolunden i Stockholm. Man sprang 5 km och vid varje km fick man massa färg kastad på sig, helt klart de roligaste 5 km jag någonsin sprungit. Efteråt stod vi vid scenen och lyssna på musik och kastade en massa färg runt omkring oss. Log nog hela dagen för det var en så sjukt härlig stämning.
 
På kvällen gick jag och Emelie och kollade lite på en bilträff där vi sedan möte upp min pojkvän och Alex. Var där en liten stund för att sedan ta en liten tur med bilen, hittade ett kalkbrott och klappade lite kossor haha! Somnade sedan vid min fina kille och åkte hem idag vid 3. Idag har jag i alla fall hunnit sola, övningsköra och plugga lite. 

Mini utflykt

I lördags åkte jag och min pojkvän ut till Hårsbäcksdalen, gick runt där och fotade och åt yollibox och ben & Jerry.  Så otroligt fint där och jätte mysigt att gå vid stigarna. Har även hunnit grilla lite med familjen och idag ska jag plugga lite och träna. Ha en fin söndag nu!
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!