Purple flowers

Fotade fina Angelica igår vid ett jätte vackert ställe med massor av lila blommor. Har massa bilder som jag vill lägga upp men de här får räcka just nu. Har i alla fall kommit hem från mantorp efter att ha varit där några dagar. Hann även med första doppet för i år och dragit på mig en rejäl förskylning, dock tror jag det beror på att vi dansade i regnet till en massa härliga låtar i Lördags, helt klart värt det ändå. 

Bikini

Blev jätte glad idag för mitt paket från nelly hade äntligen kommit. Köpte bikinin på bilderna och underkläder. Underdelen är hur fin som helst då den har en söm rakt över som gör att de sitter sjukt bra! Idag har jag verkligen inte gjort mycket, mest legat i solen och pluggat lite teori. Men tycker det är så skönt att inte behöva göra någonting efter att ha haft så sjukt mycket de senaste veckorna. Nu på kvällen har jag kollat på ett avsnitt av game of thrones, helt klart min favorit serie! Nu ska jag bara ta det lungt ett tag innan jag ska sova. 

Sommarlov

Äntligen har jag fått sommarlovl! Otroligt skönt och ännu skönare att den här veckan är över. Har i alla fall hunnit klarat av risk ettan och risk tvåan, vill nästan göra om halkbanan bara för att det var så otroligt kul haha. Igår åt jag lite mat på DiSpanga med några i klassen, jätte mysigt! Lite senare idag kommer äntligen min pojke hem och lite efterlängtad grillning med familjen. 
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!