Another morning

Vaknade tidigt idag och istället för att få sova lite längre blev det en riktigt god frukost. Tisdag idag och jobb som vanligt, men om två dagar fyller jag år vilket gör det lite lättare att kämpa sig igenom dagen. Hade en bra helg även om det rengade otroligt mycket. I lördags så tog vi det bara lungt med några stycken vilket senare övergick till skräckfilmskväll. Sedan på söndagen övningskörde jag till Västerås, lite annorlunda mot där jag brukar åka men det gick jätte bra, hann även med lite filmmys med min pojkvän mot kvällen.

Nude magique CC-cream

Ett tips från mig till er är Loréal Paris CC cream. Hur bra som helst till vardags när man inte vill gå runt med så mycket smink. Denna täcker egentligen inte så mycket men eftersom att den jämnar ut hudtonen förvinner rodnader och annat vilket gör att den ser mer täckande ut. Sedan brukar jag bara använda concealer där det behövs, tex på mörka ringar under ögonen eller på finnar. Ett plus är att den har spf 20 vilket är perfekt på sommaren. Min favorit produkt just nu!

Light blue

Onsdag idag vilket betyder att halva jobbveckan är avklarad, skönt! Tycker den här dagen gått rätt fort och blev ju bara bättre när man blev bjuden på glass på jobbet. Efter jobbet gick jag i alla fall ner en sväng på stan för att köpa toner från estelle & thild då min tagit slut. Köpte även en ansiktskräm från loréal då jag verkligen var i behov av det. Har även hunnit med att träna och nu är jag rejält trött, blir nog att sova tidigt idag.
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!