Breakfast

Sovmorgon idag vilket var otroligt skönt, även fast jag mer än gärna velat sova lite längre. Idag ska jag kolla på en fotoutställning av Martin Adler och sedan ha svenska som sista lektion. Efter skolan ska jag möta upp min saknade vän och gå runt på stan ett tag. Ikväll ska jag nog försöka hinna plugga och träna lite.

Details in my room

Veckan har knappt börjat och jag längtar redan till helgen, typiskt mig haha. Hade i alla fall en bra helg med pojkvännen och hann även med tjejmiddag för Sara som fyllt 18 år. Har försökt att peppa mig själv att plugga genom att tända lite ljus och dricka te. Är verkligen hur trött som helst och kan knappt hålla ögonen öppna, så nu blir det nog att sova istället för min del. Kram på er!

bareMinerals och Mac

Hämtade ut ett paket igår med lite smink som jag beställde för ett litet tag sen. Det var rea på ett bareMinerals set där man fick en av deras borstar och deras original foundation. Testade den igår och det är verkligen hur fint som helst. Känns knappt som att man har smink på sig vilket är ett stort plus! Blev även ett transparent puder från mac som jag inte testat än men som jag hört väldigt bra saker om. 
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!