Första snön

Äntligen har första snön kommit. 
 
Har längtat jätte mycket efter snön och nu är den äntligen här. Hade hoppats på att den skulle ha kommit till Julafton men tänker inte klaga. Det var så fint nu på förmiddagen när solen lös så var såklart tvungen att gå ut och fota. Blev en snabb fotografering då jag skulle i väg och shoppa med Angelica i Västerås. Har redan handlat på mellandagsrean med min pojkvän men jag köpte lite till ändå. Ibland får man unna sig! 

God jul

 
Hoppas ni alla hade en jätte mysig julafton.
 
Firade in julafton igår med min och min pojkväns familj vilket var jätte mysigt. Vi åt en massa god mat och kollade på en julfilm. Fick även jätte fina julklappar som jag är så himla nöjd med. Tog inte så mycket bilder för jag ville hellre umgås med alla andra, men tog i alla fall några gullbilder med min fina pojkvän. 

Almost christmas

 
Snart är det äntligen den mysigaste dagen på hela året. 
 
Känns helt overkligt att det är julafton imorgon. Tror det mest beror på att det inte är någon snö och att det är så pass varmt. Idag gick jag i skinnjacka och linne och frös inte alls... Men tvivlar inte på att det blir en jätte bra och fin julafton ändå. I sista sekund idag bytte vi till en ny gran som inte barra lika mycket som den förra hehe. Så det blev min och lillebrors uppgift att klä den. Nu senare på kvällen fick vi lite gäster som vi bjöd på middag.
 
 
 Resten av kvällen är det uppesittarkväll med familjen och pojkvännen som gäller. Tycker inte själva uppesittarkvällen är så rolig men det är mysigt att sitta med hela familjen samlad. Kommer inte blogga något mer innan julafton så tänkte passa på och önska er en god jul.♥
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!