Purple woods

Bild från turen till skogen idag.
 
Helgen har gått riktigt fort men har ändå hunnit med en hel del. I Fredags slutade jag tidigt och träffade både bästavänen och min pojkvän. Sedan på Lördagen åkte jag och Emelie till Sala mässan över dagen. Efter det övningskörde jag med pappa och mot kvällen blev det filmmys med pojkvännen. Idag vaknade vi rätt tidigt och gjorde scones till frukost, så gott!! Efter frukosten åkte vi och plockade blåbär vilket var jätte mysigt. När vi kom hem sen bakade jag blåbärspaj som blev jätte god! Resten av dagen nu har jag fixat med min hemsida och bara tagit det lungt. Måndag imorgon men har absolut ingen ångest då jag bara går till 12, skönt!
 

Gotland 2015

Spenderat en vecka i finaste Gotland med ett härligt tjejgäng. Blivit helt kär i hur vackert Visby är, utelivet och allt annat underbart. Kort och gott så har vi varit ut en hel del, kollat på de vackra solnedgångarna, stranddagar, åkt till högklint, lummelundagrottorna och bara myst runt i Visby. Världens finaste ställe som jag definitivt kommer åka till igen!

Äntligen 18 år!

Har längtat som tusan till min födelsedag och i Torsdags var det äntligen min tur! Jobbade lite tråkigt nog men blev genast tusen gånger bättre när min pojkvän skickade en blombukett till mitt jobb, så gulligt! Efter jobbet blev det att direkt åka hem och fixa sig för att sedan bli firad av släkten. På Fredagen hade jag sedan en tjejmiddag med femkamp och god mat. Var jätte kul och blev så glad för alla som var där och alla fina presenter jag fick. Och sedan på Lördagen gick jag ut för första gången vilket var hur kul som helst. Vill i alla fall tacka alla som grattat mig, det betyder jätte mycket!♥
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!