Rosy

Lite fina bilder från när jag och Emelie var i Stockholm vid kungsträdgården i helgen. Vi var där tidigt på lördagen och gick direkt dit, otroligt fint var det! Sedan gick vi runt och shoppade lite, hittade lite fint från River Island och Victorias secret som jag är väldigt nöjd med. Vid 5 tog vi sedan tunnelbanan till globen för att gå på Alesso, rätt bra när det väl körde igång. Har även hunnit med att grilla med några på fredagen och sedan blev det att filma med tjejerna på söndagen. Haft rätt fullt upp hela helgen men klagar verkligen inte. Hoppas ni också haft en bra helg ♥

Make yourself so happy so that when others look at you they become happy, too

Några bilder på fina Sara som fotades lite spontant idag. Haft en rätt mysig helg ändå, började fredagen med myskväll med angelica med ben and jerry och serie maraton. På lördagen åkte jag till Adam och hälsade på honom en stund sedan åkte jag hemmåt. Blev att gå på bilträffen med några stycken, jätte kul att träffa lite nytt folk och sen fanns det väl några fina bilar hehe. Idag har jag filmat och fotat med Sara och Paulina, sjukt fint väder också så det var härligt! Så himla taggad på veckan som kommer då det händer en massa kul!

"you think everyone has the same heart as you, and thats whats gonna fuck you up"


Vad jag har njutit av att vara ledig den här veckan, kunna sova och bara ta det lungt. På torsdagen blev det lite bio med Emelie och Adam, vi såg Fast and furious vilket blev en väldigt bra start på lovet. Kom hem sent och sedan på Fredagen blev det först påskmat hos min familj och lite hos Adams mormor och hans mamma. Sedan på lördagen åkte vi ett gäng till Elmia, hur många fina bilar som helst och fick se min drömbil, blev helt kär!!
 
Har även övningskört en del och det rullar på så det är jag hur glad som helst över, har även haft picnik vid en sjö med bästa Paulina och har även fotat en hel del som ni ser på bilderna. Skönt att få tagit det lugnt och bara umgåtts med familj, pojkvän och vänner, så himla glad för alla fina personer som finns runtomkring mig♥
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!