Sommarkänslor

Har absolut inte haft tid för bloggen på det senaste. Hela veckan hade jag fullt upp med inlämningar och matte nationella. Var så skönt att sluta på fredagen och veta att det inte var något kvar att som hade med skolan att göra. Hade i alla fall en super mysig fredags kväll med världens finaste kille, min lördagen bestodd mest av att dra till västerås en sväng och sedan åka till ett brott här i Sala för att bada och sola med min bästa. Idag sov jag lite för länge, vilket gör att jag känner mig så sjukt seg. Kan inte hitta mobilen heller så har lite panik haha. Ska i alla fall till min mormor för lite släktmiddag nu på kvällen och sedan ska jag nog kolla lite på favorit serien. 


Veronica    ï  

Vad gott!

frida    ï  

hej! har en liten snabb fråga, om man kollar på din header och dom du gjort, så har du lagt ihop två bilder till en, väldigt snyggt, och utan någon kant i mitten så att det blir som en hel bild. Vart gör du sånt någonstans?:) och om det är photoshop, har du något annat tips om vart man kan göra sånt ?:)

Svar: Hej! Jag skulle kunna göra en tutorial om hur man gör det, ska försöka fixa det i helgen! :)
Emma Fahlström

Anonym    ï  

fan vad fräsch ;)


Kom ihÂg mig?
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!