Lär er respektera

Har så sjukt mycket ilska just nu som jag bara behöver få ut. Nu tänker jag inte klaga på killar osv, finns sjukt många killar som VET hur man beter sig men det finns även många som inte vet.. Så ingen kille ska ta åt sig om man själv vet att man gör rätt.
 
Du som kille har ingen rätt att bara tro att man kan glo hur som helst. Spelar ingen roll vad jag som tjej har på mig eller vilka signaler jag ger ut. Det är ALDRIG okej. Tycker det är väldigt obehagligt när man verkligen ser hur killar stirrar och inte tittar bort. Sen hur vissa killar skriver till en. Snälla killar tänk efter. Om ni nu vill ligga skriv då inte till någon ni kommer se varje dag? Fattar ni inte hur pinsamt det blir för både dig och den du skrivit till? HERREGUD har vissa av er killar ingen hyfs överhuvudtaget? Jag är så jäkla arg och vet knappt vad jag ska mig till. Ni har ingen rätt att bara tro att vi tjejer är någon man bara ligger med och kan behandla hur ni vill. Vi är inga jävla sexleksaker. Både jag och mina vänner har varit med om det här. Att killar bara skriver/pratar utan att tänka efter vad de säger. 
 
Lär er att visa respekt för tjejer. För det gör väldigt få killar. De tror att det får säga exakt vad de vill och att det inte blir några konsekvenser av det. Jag tycker verkligen inte jag ger ut fel signaler. Går inte direkt runt med urringat med en lapp där det står ligg med mig. Och om jag gjorde det skulle de fortfarande inte ha rätten att behandla en utifrån det. Jag ska få kunna få ha på mig exakt vad jag vill och göra vad jag vill utan att killar ska döma. Och om ni nu är så jävla kåta och vill ligga skaffa ett förhållande eller försök i alla fall lära känna tjejen lite? Jag tycker det är väldigt respektlöst att säga nästan rakt ut "Hej, vill du ligga?". Och nej vi tjejer är inte dumma vi fattar vad du menar med "Är själv hemma, tänkte att vi kunde lära känna varandra". Om du vill lära känna mig spelar det väl ingen roll om du är ensam hemma eller ej? Förstår ni killar inte hur patetiska ni verkar? Skrattar nästan åt killar som skriver liknande för man vet exakt vad ni vill, men ni kommer inte få något. För jag och de flesta tjejer respekterar oss själva tillräckligt mycket för att inte ens vilja ha någon slags kontakt med er överhuvudtaget.
 
"Inte en chans. Tjejer ska inte respekteras. Tvärtom ska de hatas och bespottas. De är ingenting annat än vidriga slampor, sönderknullade, horor, sliddjur, vandrade fittor. Tjejer har inte gjort sig förtjänt av någonting. Allra minst min respekt."
Det här är alltså en kille som skrivit, förstår ni hur arg det här gör mig? Är det såhär vi tjejer ses, som horor som ligger runt med exakt alla och inte förtjänar respekt? Blir ärligt talat ledsen. När ska ni killar lära er vad en hora är för något? En hora är någon som tar betalt för sexuella tjänster, vilket jag tvivlar någon av dom ni kallar hora är. Och det ska inte spela någon roll om man legat med en eller 20, för man är fortfarande ingen hora för det. 
 
Som sagt, missförstå inte, känner många killar som är så långt från det här som det bara går. Men var tvungen att skriva av mig för jag tycker att killar kan vara så sjukt nervärderande mot tjejer ibland. Svårt att sätta ord på allt jag känner och tycker men jag försökte så långt det gick. Men ur det hela så hoppas jag verkligen att killar någon gång kan lära sig respektera tjejer, så som vi även ska respektera dom.
 


Pouline Gernes    ï  

sv: åh tack! love

Hanna    ï  

Så jäkla bra text, you go girl!

Vega    ï  

Shit vad bra! DU har helt rätt , ingen ska behöva ta sådan skit! :)

Adine    ï  

Jättebra skrivet! Men fy vilket hemskt exempel du tar upp, som killen skrev.. Så jäkla vidrigt! Tjejer är värda så jäkla mycket mer :)
Svar: Jag har använt mig av mitt macroobjektiv till den bilden :)


Kom ihÂg mig?
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!