Emmas Elva

+ www.hybrisshop.se - Hittade den här sidan för ett tag sen och är helt kär i deras kläder. Väldigt sugen på att köpa byxdressen på bilden!
+ AquaFonik Bluetooth Shower Spreaker - Är en högtalare som kopplar via bluetooth till din mobil och som du sedan kan sedan ha i duschen. Hur bra?
+ Vita rosor - Absolut älskar vita rosor, tycker det är så himla fint och ska nog köpa ett par fejk från Ikea att ha på rummet.
+/- Lyssna på depp musik - Tycker det är riktigt mysigt, men slutar oftast med att man börja tänka och sedan rinner tårarna. 
+ Att jag har så bra vänner - Låter kanske lite som jag skryter. Men jag genuint lycklig över att de alltid ställer upp och får mig att må så bra.
+ Thomas sabo armband - Tyckte inte om dom från början men nu tycker jag det är så himla fint, vill så gärna ha. Dock rätt dyrt men helt klart värt det ändå!
- Alla dessa bloggare som lägger upp statusar på facebook - Bryr mig inte så mycket om man länkar sin blogg lite då och då. Men när man lägger upp varje gång man uppdaterar blir jag irriterad. För man ska väl få läsare utan att behöva länka den varenda gång?
+ The fault in our stars - Så himla fin och bra bok som jag verkligen längtar tills den kommer ut på bio.
+ Speciella låtar - Är det bara jag som har låtar som jag mår så sjukt bra av att lyssna på? Spelar ingen roll hur nere jag är, blir alltid på bättre på humör. Särskilt av DENNA.
+ Överraskningar - Älskar när det händer något oväntat eller som inte direkt är planerat, bästa som finns.
+ 25 dagar kvar - tills jag äntligen får sommarlov, längtar!!
 
 
 Kom ihÂg mig?
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!