Mysdagar

Ligger just nu hemma sjuk och lyssnar på Ed Sheerans nya album. Har i alla fall spenderat två dagar i Göteborg, shoppat, ätit godaste cesarsalladen och gått på Liseberg. Och igår var jag in till västerås med tjejerna, gick runt och kollade lite, åt sjukt goa langos, skrattade åt v-ås killar och kollade på Förr eller senare exploderar jag som jag grät sönder till haha. Nu ska jag slå på netflix och försöka bli frisk så kanske jag kan se john de son imorgon med några bra! 

Midsommar

Lite bilder från igår som spenderades med några väldigt bra personer. Åt en massa gott, skrattade rejält mycket och bada i jacuzzi. Somnade inte förns vid 4 tiden så är helt slut just nu. Hoppas i alla fall ni hade en lika bra midsommar som jag har haft!
 
 

Purple

Saknar att ha photoshop riktigt mycket just nu, det begränsar en så sjukt mycket när man vill fixa till bilderna lite extra. Gillar ändå hur de här bilderna blev, utan att jag har redigerat något speciellt hehe.
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!