Annandag jul

Vaknade för ett litet tag sen och nu sitter jag framför brasan och kollar igenom lite bloggar. Igår var jag iväg för att fira lite mini jul hos min pojkväns familj, jätte mysigt. Idag ska jag bara ta det lungt och umgås lite med brorsan. Lovat att spela lite cod med han hehe. Sen ikväll blir det nog att kolla på någon film med familjen. 
 
 

Dagen efter jul

Hade en jätte fin julafton igår och är jätte glad för de julklappar jag fick. Började julaftonsmorgonen med att åka till min farmor för julfrukost och lite julklappsöppning. Sedan åkte vi hem och så kom min morbror med familj hit, mormor och min pojkvän. Kollade på kalle, åt julmat, öppnade paket och bara mös. Hoppas ni hade en jätte fin jul för det hade jag! 
 
 
 

Christmas tree

Nu är det äntligen sista dagen innan julafton. Finns inget jag älskar mer än julen, tycker den är så otroligt mysig. Vi har i alla fall fått upp julgranen och pyntat den. Idag ska jag se till att städa rummet, slå in de sista julklapparna och sedan på kvällen ska jag och pappa kolla på bingolotto och bara ta de lungt. God Jul på er ♥
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!