❝ I find it crazy how any of us can die at any moment yet we live our lives always planning for the future ❞

Räckte alltså inte med att bli ordentligt sjuk en gång, blir så himla trött på vilken otur jag har. Bara att äta pencilin i 5 dagar och hoppas på att det inte blir värre. Får hoppas på att lördagen väger upp allt och får allt att kännas lite bättre!
 

Goal - Lapoint Surfcamp

Bilder från Lapoint´s hemsida.
Har hur länge som helst veltat lära mig surfa, är helt galen i att upptäcka nya platser och älskar allt som har med vatten, strand och sol att göra. Sen idag hittade jag Lapoint Surfcamp, där man kan åka till bland annat Sri Lanka, Portugal, Bali eller Australien och lära sig just det, surfa. Har pengarna för det, det är bara det att man måste vara 18. Vilket jag inte kommer vara för än i slutet av nästa sommar. Är så himla frustrerad just nu och känner att jag bara vill bli 18 nununu.

❝ What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven’t happened yet. ❞

Äntligen hemma och sova i min egen säng, som jag saknat den! Även fast helgen har varit den bästa är det så himla skönt att vara hemma. Kom hem nu på förmiddan, fixade lite med saker här hemma och sen drog jag iväg för att fota till en kompis. Sen blev det att äta, en varm dusch och prata med den bästa.
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!