Mys Tisdag

Tänt lite ljus och ätit keso som jag föresten har blivit helt beroende utav. Har även kollat på det sista avsnittet på min fav serie. Hatar att sitta och vänta på en ny säsong och alla andra serier jag följer finns det heller inga nya avsnitt att kolla på, åh ilandsproblem. Men nu ska jag fixa lite småsaker och sedan är det sängen som väntar.
 
 
 
 
 
 
 
Från mitt gammla arkiv, kommentarer som gjorts på det här inlägget finns inte. 

Emmas elva

 
www.dorothyperkins.com, riktigt bra sida om du letar efter en ny höstjacka. De har väldigt många ursnygga höstjackor, har själv tittat ut en som jag troligtvis ska köpa!
+ Keso, är helt förälskad i keso och äter det alla gånger! Super gott och nyttigt, mixa med lite tillbehör också så blir det ännu godare.
+ Uggs är kanske inte super snygga, men så sköna! Skulle verkligen inte säga nej till ett par i vinter. 
+ Shocking Mascara från YvesSaintLaurent, stort vill ha behov på den här mascaran. Har hört att den ska vara riktigt bra plus att förpackningen är to die for. lovelovelove
+ Orange is the new black, hittade den här serien för någon dag sedan på netflix och är helt fast.
Iphone 5s väcker helt klart habegäret, min favorit är nog den guldiga, åh så fin den är!
+ dr.denim jeans om du inte hört om dessa innan har du helt klart missat något! Super sköna jeans som formar sig perfekt efter kroppen. Känns inte ens som att du har jeans på dig vilket är hur bra som helst! 
Finns att köpa på Nelly eller Carlings.
- Personer som har perfekt hy men ändå har på ett tjock lager med smink och får ändå inte finnar. åh så irreterande det är!
+/- Hösten, samtidigt som jag tycker att hösten är sjukt mysig med höstlöv, chai latte, ljus osv, så hatar jag när det blir kallt och mörkt. Lite hatkärlek helt enkelt. 
+ dafont.com om ni vill ha snygga typsnitt så är det bara att klicka er in där. Finns hur mycket som helst och många fina, min fav är nog signerica thin!
- Alla som bloggar om IOS7, har man verkligen inget bättre att blogga om än den nya uppdateringen på sin mobil? Riktigt tråkigt att läsa då alla inläggen ser i princip exakt likadana ut. 
 
 
 
 
 
Från mitt gammla arkiv, kommentarer som gjorts på det här inlägget finns inte. 

Fredagsmys

Vaknade upp i morse och kände mig inte bra så jag bestämde mig för att stanna hemma. Så min dag bestod mest av att jag sov, åt lite scones, kollade några avsnitt på min fav serie & myste lite med vovven. kram♥
Från mitt gammla arkiv, kommentarer som gjorts på det här inlägget finns inte. 
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!