Emmas elva

+ Vita nikes, åh jag dör vad snygga dom är! Dock inte värt att köpa nu när det snart är vinter...
+ Chunky smycken, tycker det är riktigt snyggt, särskilt i guld till vita toppar. 
+ Ljusslingor i rummet, tycker det är så himla fint och mysigt med ljusslingor i rummet. Har en ovanför sängen, men vill även ha en vid fönstret. Jätte fint när man har den lite bakom gardinen och ovanför fönstret.
+ Chai latte, är nog det godaste någonsin. Smaken påminner mig så himla mycket om julen, längtar! 
- Bootcut jeans, vet att det är många som gillar dessa jeans men jag tycker ärligt talat att de är riktigt fula... Snyggare är det då att ha "skinny jeans" som är smala hela vägen.
- Hunter stövlar, förstår verkligen inte varför alla tycker dessa stövlar är så himla snygga. Okej om det regnar, men att använda dessa som vardagsskor. Inte snyggt överhuvudtaget. 
- Att kakaon kommer ta slut, om ni inte har hört om det så kommer tydligen kakaon ta "slut" om sju år. Kommer inte kunna leva utan min choklad.. 
+ Naturliga lockar, tycker det är så himla fint när man har lite fina naturliga lockar istället för helt spikrakt hår. 
- Tidiga morgonar, tror alla hatar detta. I morse ville jag verkligen inte gå upp, iskallt och mörkt ute, nejtack!
- Redigera i photoshop, hatar när folk som verlkigen inte kan retuchera och så ser man att det är konstiga vinklar på tex benet och överredigerad hy...
+Isadora undercover primer, sminket stannar hela dagen med denna och blir en jätte fin finish, älskar den! Finns på H&M för 129kr just nu!
Från mitt gammla arkiv, kommentarer som gjorts på det här inlägget finns inte. Kom ihÂg mig?
Hi! My name is Emma and this is my blog. Here I am going to post photographs, lifestyle, fashion and everything else that comes to my mind. Hope you like it!